Søg

GARMIN Autopilot

Tilbud

Viste varer

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro
Garmin Reactor mekanisk corepak Forstør

Garmin Reactor 40 mekanisk corepak

300055

Ny vare

Garmin inkorporerer ny teknologi, der tidligere kun var tilgængelig for kommercielle både, ind i sejlersegmentet med en komplet løsning designet til motorbåde og sejlbåde. GHP Reactor autopilotserien er det mest reaktive autopilotsystem nogensinde.

GHP Reactor autopiloter er meget alsidige. Der er funktioner til både motor- og sejlbåde integreret i alle corepacks, herunder fastholdelse af kurs, fastholdelse af vindvinkel, vending/bomning, trinvise kursskift og meget mere. Du skal blot vælge den version af autopiloten, som er kompatibel med dit styresystem. Hvis ikke en version af Reactor er umiddelbart kompatibel, vil du i mange tilfælde kunne finde en løsning i GHP Reactor autopilot corepack til mekanisk styring/retrofit/solenoide. Tilslut blot en 
GRF™ 10 rorsensor til din eksisterende drivenhed.

GHP Reactor autopilot corepack til mekanisk styring/retrofit/solenoide er ideel til sejlbåde såvel som motorbåde med direkte styring eller kabelstyring – et ekstra sæt hænder på båden som tillader dig at hellige dig sejl, liner, spil eller VHF.


9-akset solid-state AHRS (Attitude Heading Reference System)

Med det avancerede 9-aksede solid-state AHRS kan du montere GHP Reactor stort set hvor som helst og i enhver retning. Og det nye system minimerer headingkorrektion, ruteafvigelse, rorbevægelse og strømforbrug og giver en maksimalt komfortabel sejlads for alle ombord.

Reagerer på de givne forhold

Denne fantastiske autopilot afpasser styringen efter forholdene på vandet, så du fastholder kursen så effektivt som muligt. Selv når båden vipper og ruller under barske forhold kan du stole på, at GHP Reactor autopiloten holder dig på den ønskede kurs.

Minimal startjustering og kalibrering

Alle autopiloter kræver indstilling og kalibrering. Men vi har reduceret processen til bare fem minutter. Vi ved, at du gerne bare vil af sted ud på vandet, så vi gjorde denne proces så hurtig og nem som muligt. ”The Power of Simple.”

Fuld integration med Garmin plottere

Når GHP Reactor er kombineret med en kompatibel Garmin netværksplotter, kan du have fuld kontrol fra ethvert sted på båden. Ud over at holde kursen i praktisk talt al slags vejr og vind kan systemet nemt udføre en række forudprogrammerede trolling- og søgeprocedurer. Og i kombination med en kompatibel Garmin netværksplotter og BlueChart g2 Vision®-søkort (sælges separat) kan du få funktioner som eksempelvis automatisk ruteberegning.

Bevar kontrollen med Shadow Drive-teknologi

Garmins unikke patenterede Shadow Drive-teknologi giver trygheden ved at vide, at man til enhver tid kan korrigere kursen direkte på rattet uden at deaktivere autopiloten – i en udvigelse ønsker du ikke at ”slås” om styringen med autopiloten. Autopiloten overtager automatisk styringen, når du igen holder en fast kurs.

Vælg mellem tre forskellige drivenheder

Kombiner GHP reactor corepack med et af de tre lineære drivenheder, som passer på de fleste mellemstore til store både afhængig af installationen. Det er ikke nødvendigt at tilslutte separat rorsensor ved brug af en af Garmins lineære drivenheder.

Klasse A mekanisk drivenhed passer på både op til 13 tons
Klasse B kompakt hydraulisk drivenhed passer på både op til 22 tons
Klasse B hydraulisk drivenhed passer til både op til 36 tons

Forbind til netværksenheder

GHP Reactor autopilot betjenes ved hjælp af op til tre GHC™ betjeningsenheder. GHC kommunikerer med autopilotsystemet via dit NMEA 2000®-netværk, så kursdata fra autopiloten nemt kan deles med andre enheder. Dette giver mulighed for MARPA og kort-overlay, når der er oprettet forbindelse til en Garmin plotter. Som ekstraudstyr fås en håndholdt trådløs fjernbetjening. Eller hvad med at styre piloten med dit armbåndsur? GHC-enheden er kompatibel med quatix™, Garmins marine-GPS-navigationsur med trådløs ANT+™ teknologi.

Endnu større tryghed

Tilslut en GRF™ 10 rorsensor (tilkøb) for yderligere overblik i betjeningen af din autopilot.

Funktioner

 

  • CCU-mål: 9,1 cm diameter
  • ECU-mål: 16,8 x 11,7 x 5,3 cm
  • Forsyningsspænding: 10 V til 30 V
  • Driftstemperatur: -15° C til 60° C
  • Maksimal vedvarende motorstrøm: 15 A
  • Maksimal øjeblikkelig motorstrøm: 40 A
  • Maksimal koblingsstrøm: 2,5 A

8 799,20 kr