Søg

GARMIN STRIKER Fishfinder

Tilbud

Viste varer

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro

Garmin STRIKER 5cv m/tr GT20-TM

300474

Ny vare

Med STRIKER 5dv fishfinder er det nemmere at finde fisk end nogensinde før. Afmærk og vend tilbage til dine hotspot og anløbsbroer. Du kan også dele dine foretrukne waypoints og ruter med andre STRIKER og echoMAP kombinationsenheder.

 
Oplev klarheden ved CHIRP
STRIKER 5dv omfatter en Garmin CHIRP (77/200 kHz) transducer, der giver synligt større klarhed og flere detaljer ved visning af fisk og strukturer end traditionelle 77/200 kHz transducere.
 
I stedet for kun at sende én enkelt frekvens, sender CHIRP et kontinuerligt spektrum af frekvenser fra lave til høje og fortolker derefter frekvenserne individuelt, når de vender tilbage. Da frekvenserne giver langt flere oplysninger, kan CHIRP-ekkolodsteknologi skabe skarpe fiskebuer med større målseparation.
 

Du kan også opgradere til højtydende Garmin CHIRP-teknologi, som giver krystalklare ekkolodsbilleder med endnu mere bemærkelsesværdig målseparation fra lavt vand til store dybder. For at give bedre fiskeri er bundkonturer mere synlige, selv ved højere hastigheder, og signalstøj kan dæmpes på større dybder for at give en mere opdateret fortolkning af, hvad der befinder sig under overfladen.
 

De klareste scanningsekkolodsbilleder på vandet
Garmin DownVü scanningsekkolod giver et næsten fotografisk billede af det, der befinder sig 750 fod (228 m) under din båd. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Traditionelt Garmin CHIRP ekkolod og DownVü scanningsekkolod er kombineret i én transducer.
 

Afmærk steder med højfølsom GPS
I modsætning til almindelige fishfindere har STRIKER fishfindere indbygget højfølsom GPS, som kan finde din position hurtigt og præcist og derefter fastholde din GPS-position overalt på søen. Endnu vigtigere giver de dig mulighed for at afmærke steder, hvor fiskene bider, så du kan vende tilbage til stederne igen på et senere tidspunkt. Du kan også afmærke anløbsbroer og andre steder ved søen. Du skal blot følge den rute, der er oprettet på skærmen, for at vende tilbage til stederne, når du ønsker det.
 

Naviger nemt med Waypoint-kort
Da STRIKER fishfinder serien har højfølsom GPS, kan du se din position i forhold til waypoints, du har markeret. Brug waypoint-kortet til nemt at se, markere og navigere til steder såsom grenbunker, træstubbe og broer. Det er også et fremragende værktøj til at finde vej tilbage til bådrampen.
 
Se din hastighed på skærmen
Du kan hurtigt og nemt se din båds hastighed på STRIKER fishfinder skærm. Det er et fantastisk værktøj til at sikre, at du er sejler med den rigtige fart til den spinner, du bruger, og til bestemte fiskearter. Enheden giver dig også mulighed for at kontrollere, om du sejler med den rette hastighed i områder med kølvandskontrol.
 

Fisk lodret med indbygget blinklod
STRIKER giver dig både en fishfinder og et blinklod i én enhed. Når du ligger stille og fisker, f.eks. ved isfiskeri eller pilker efter ørred, viser det indbyggede blinklod bunden, om den er fast eller mudret, pilken eller agnen med lod samt fiskenes dybde, når de svømmer ind i ekkolodsstrålen. Du kan endda se, hvor højt din pilk løftes og synker, og om fiskene bevæger sig hen imod den eller væk fra den.
 

Tag din fishfinder med hvor som helst
Du kan få et bærbart kit til at beskytte og transportere din STRIKER fishfinder med GPS, så den er perfekt til kajak, kano eller isfiskeri. Sættet omfatter også et forseglet, genopladeligt batteri med oplader, indbygget transducerkabelføring og -opbevaring samt transducermontering og flyder.
 

Udseende og ydeevne
  • Displaystørrelse, BxH 108 x 65 cm; 127 mm (5") diagonalt
  • Displayopløsning, WxH 800 x 480 pixel
  • Fysiske mål 188 x 116 x 54 mm
  • Vandklassificering IPX7
  • Vægt 430 g
  • Skærmtype WVGA-farveskærm

2 639,20 kr