Søg

GARMIN tilbehør/Søkort g2

Tilbud

Viste varer

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro

Garmin Quatix 3 marine-ur

300502

Ny vare

quatix 3 GPS-smartwatch hører til på vandet. Det er udstyret med vigtige funktioner til cruising, fiskeri og sejlads, og dets udseende skaber opmærksomhed - også på land. Det er ikke blot et ur, det er et instrument, du kan have på, som streamer data fra kompatibel Garmin elektronik. Dette smartwatch har fiskefangsttæller og konkurrencetimer, stopur til kapsejlads, startlinje og tack assist for sejlere samt ankerovervågning, som advarer dig, hvis båden driver for langt. Giver mulighed for Smart Notifications om e-mails, sms\'er og meget mere. Uret kan endda bruges til at betjene dit FUSION® musiksystem. Indeholder derudover aktivitetstracker og multisport-funktioner til løb, vandring, svømning og meget mere.

Designet til vand – et frækt statement på land
quatix 3 har en beskyttende urkrans i rustfrit stål , der ikke kun er flot men også funktionel på grund af den integrerede EXO-antenne med både højfølsom GPS- og GLONASS-modtagelse. quatix 3 har Garmin Chroma Display™ i høj opløsning, der er læsbart i sollys, med LED-baggrundsbelysning, som giver dig adgang til dine data under alle lysforhold. Uret har vandtæthedsklassifikation 10 ATM (ned til 100 meter) og har en batterilevetid på op til 20 timer i GPS-tilstand, 50 timer i UltraTrac™-batterisparetilstand og 6 uger i urtilstand (afhængigt af indstillingerne).

Med indbyggede marinefunktioner
Det er ikke blot et ur, det er et instrument, du kan have på, som streamer NMEA 2000®-data fra kompatibel fastmonteret Garmin elektronik. Med et enkelt blik kan du se din hastighed, vanddybde, temperatur, vinddata og meget mere. Du har også adgang til opdaterede tidevandsdata, der downloades for dit område til quatix 3 via din kompatible smartphone. Der er også en selvstændig mand over bord-knap (MOB), der gør det muligt for brugeren hurtigt at gemme en position, hvis et besætningsmedlem falder over bord, så der nemt kan navigeres tilbage til stedet. Der er forudindlæst et stort udvalg af maritimt inspirerede urskiver, som du kan vælge for at vise din interesse for sejlads.
 
 

Ferskvandsfiskeri med quatix 3
Du kan indlæse ruter og waypoints på dit quatix 3 smartwatch. Med GPS- og GLONASS-navigation på håndleddet kan du finde et godt fiskested, markere det som et waypoint og finde tilbage til stedet i fremtiden. quatix 3 registrerer også automatisk din rute, så det om nødvendigt kan guide dig tilbage til din startposition. Så selvom du ikke har en plotter på din båd, kan du finde vej til dine foretrukne fiskesteder. Du kan også bruge Sight ‘N Go-navigation. Vælg et punkt på afstand, som du vil navigere frem til, indstil quatix 3, og det sørger for at holde dig på rette kurs. Det er især en stor hjælp i kajakker og kanoer. Derudover er der en sol- og månekalender til fiskeri og jagt, så du kan se det optimale tidspunkt til at fiske på. Men quatix 3 er ikke kun til kystnært fiskeri.

Fiskeri på åbent vand med quatix 3
Saltvandsfiskere, der leder efter godt sportsfiskeri, vil nyde de særlige funktioner, der er tilgængelige for dem med quatix 3. Ud over navigationsfunktioner og selvstændig MOB gør quatix 3 det også muligt at streame og se NMEA 2000-data, f.eks. dybde, hastighed, vandtemperatur med mere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig på båden. Det indbyggede barometer overvåger det statiske lufttryk for at hjælpe dig med at opdage skiftende vejrforhold, og du kan downloade de mest opdaterede tidevandstabeller for dit område via din kompatible smartphone.
 
 

Sejl en tur med quatix 3
Med et quatix 3 smartwatch på håndleddet kan du nyde øget kontrol, situationskendskab og sikkerhed, uanset hvor du er på din båd. NMEA 2000-data kan streames trådløst til quatix 3 fra din Garmin plotter. Dette giver dig mulighed for at se NMEA 2000-data, som f.eks. vindhastighed og -retning, vanddybde og mere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig på båden. Der er også ankerovervågning, der holder øje med afdrift og advarer dig, hvis din båd begynder at drive. Uret har en ankertovsberegner, der fortæller dig den korrekte længde af ankertov at lægge ud med justerbart længdeforhold. Det er også et glimrende reservenavigationssystem, hvis der sker noget med det indbyggede elektriske system. Uret indehlder også tidsalarm.
 

Kapsejlads med quatix 3
Hvis du sejler kapsejlads, har du nu adgang til vigtige kapsejladsdata på håndleddet, ikke bare tid. Den virtuelle startlinje giver dig mulighed for at oprette en startlinje mellem to markerede GPS-waypoints, f.eks. en bøje og dommerbåden. Dit quatix 3 vil derefter beregne afstanden og tiden mellem dig og startlinjen, som du kan tjekke med et hurtigt blik på håndleddet. Derefter kombinerer quatix 3 den virtuelle startlinje med en indbygget nedtællingstimer for at beregne afstanden til linjen samt den ønskede hastighed og forbrændingstid. Nedtællingstimeren hjælper dig med sine store, letlæselige tal med at styre fartøjet, så det rammer startlinjen ved maksimal hastighed på det nøjagtige starttidspunkt. Når konkurrencen er i gang, fortæller tack assist-funktionen dig, om dit fartøj har den rigtige kurs ud fra den optimale vendevinkel. Brug af tack assist kan hjælpe dig til at få en mere effektiv og kontrolleret sejladsoplevelse.
 
 
 

Fjernbetjen din underholdning
quatix 3 har også fjernbetjeningsfunktioner. Download en gratis app fra Connect IQ™ Store, så kan du betjene dit FUSION musiksystemer alle steder om bord – direkte fra dit håndled. Du kan justere lydstyrken, skifte nummer og meget mere. Dette kræver dog en 2014 eller nyere GPSMAP® plotter, der skal tilsluttes via FUSION-Link til FUSION musiksystemet. Du kan også fjernbetjene musikken både fra din kompatible smartphone og dit VIRB® XE actionkamera.

Trykøjdemåler, barometer og kompas
quatix 3 er udstyret med ABC-sensorer til at give relevante oplysninger i realtid. Den indbyggede trykhøjdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej.
 
quatix 3 kalibrerer automatisk sine ABC-sensorer ved hjælp af GPS-modtageren og indstiller samtidig tiden automatisk på baggrund af placeringen. For at opnå en ekstremt præcis temperaturaflæsning kan du parre det med vores tempe™ eksterne temperatursensor.
 
 

Find vej
Intet andet navigationsur med GPS og ABC (trykhøjdemåler, barometer og kompas) tilbyder kombinerede træningsfunktioner og førende GPS-teknologi. quatix 3 leverer omfattende navigations- og sporfunktioner, som kan hjælpe dig på vandet og væk fra den slagne vej. De indbyggede sensorer giver oplysninger om retning, højde og vejret.
 
quatix 3 registrerer en GPS-sporlog og danner et "brødkrummespor" i takt med, at du bevæger dig. Uret giver dig også mulighed for at markere positioner som f.eks. en start-/mållinje, et waypoint for kurs eller en havn, fortøjningsplads, campingplads, et køretøj eller andre interessepunkter. Med quatix 3 kan du oprette og følge ruter, markere op til 1.000 positioner og lagre op til 10.000 sporpunkter og navigere til dem. Planlæg ture og del oplevelser med venner og familie med BaseCamp™.
 
 

Nyd aktiviteter til lands og til vands
quatix 3 ur er ikke kun til sejlads. Kano- og kajakfunktioner gør det muligt for dig at registrere åretag og kadence. Uret giver også oplysninger om tidevand og aktivitetsprofiler, der kan tilpasses. På land bliver det en multisportsur til løb, vandring, svømning og meget mere. Det har endda en indbygget aktivitetstracker, der tæller skridt og beregner forbrændte kalorier og trappetrin. Når dagen er forbi, registrerer det din søvn og overvåger din samlede søvn og perioder med bevægelse eller rolig søvn.

Avancerede træningsfunktioner
quatix 3 er fyldt med træningsfunktioner, som kan give dig oplysninger om din form og din kondition. Den første er VO2-max estimering. Når quatix 3 anvendes sammen med en pulsmåler², registrerer uret data, f.eks. din løbehastighed, slag pr. minut og pulsudsving for at bestemme, hvor stor en mængde ilt du kan forbruge pr. minut. Registrerer ændringer i din VO2-max, så du kan se dine konditionsforbedringer og sammenligne med andre. Andre træningsdata omfatter restitutionsanbefaling med en restitutionstimer og restitueringstjek, samt en løbsberegner, der beregner din ideelle sluttid baseret på dit aktuelle VO2-max-tal.
 
 
 

Løbedynamik
quatix 3 giver avanceret Garmin løbeursfeedback om din løbeform ved at registrere flere målinger. Når uret anvendes sammen med en HRM-Run-pulsmåler², registrerer quatix 3 din kadence, dine lodrette svingningsbevægelser og den tid, du er i kontakt med underlaget. Disse målinger kaldes løbedynamik, og de har indflydelse på din løbeøkonomi.
 

Tilpas apps og urskiver
Tilpas quatix 3 med gratis downloads fra vores Connect IQ Store. Du kan tilpasse din urskive, tilføje datafelter samt få apps og widgets, som giver oplysninger, der kan aflæses med et øjekast.
 

Udseende og ydeevne
 • Displaystørrelse, BxH 1.2” (30,4 mm) diameter
 • Batteri Genopladeligt 300 mAh litiumion
 • Displayopløsning, WxH 218 x 218 pixel; transflektiv MIP-farve; safirobjektiv
 • GPS-aktiveret Ja
 • Fysiske mål 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
 • Vægt 85 g
 • Batterilevetid Op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, op til 20 timer i GPS-tilstand, op til 6 uger i urtilstand
 • Højfølsom GPS-modtager Ja
Kort og navigation
 • Waypoints/favoritter/positioner 1
 • Konturkort Nej
 • Ruter 30
 • Indbygget hukommelse 32 MB, 23 MB tilgægelig

3 999,20 kr