Search

GARMIN EchoMAP

Specials

Viewed products

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro

Garmin echoMAP 42cv u/tr

300468

New product

Nu er det tid til, at du kommer i gang med at fiske med den avancerede teknologi fra CHIRP ekkoloddet. 4,3" echoMAP CHIRP 42dv, er let at installere og nem at anvende, samt indbygget CHIRP ekkolod og Garmin CHIRP DownVü, det tydeligste scanningsekkolod på vandet (fåes også uden transducer). Den kommer med software til Quickdraw Contours, så du med det samme kan oprette dine helt egne HD-kort med 30 cm (1 fod) konturer, når du fisker. Den interne 5 Hz GPS opdaterer position og retning 5 gange i sekundet. Ledningerne sættes direkte i holderen, så du hurtigt kan installere og afmontere din enhed fra strømforsyning og holder. Hæk-og elmotorbeslag medfølger.

Forskellen ved Garmin CHIRP
De indbyggede ekkolodsfunktioner i echoMAP 42dv omfatter CHIRP ekkolod, den mest avancerede ekkolodsteknologi, der fås til fritidsfiskere og -sejlere. CHIRP ekkolod giver utroligt klar måladskillelse og -definition, fordi den lægger endnu mere energi i målet end traditionelle ekkolod. Den har også ekkolodsoptagelsesfunktion, som koordinerer timingen af ekkolodsreturdata med bådens position og gemmer digitale oplysninger til afspilning på en computer, der bruger HomePort™ planlægningssoftware. Brug kablet til deling af brugerdata, waypoints og ruter mellem flere enheder.

De klareste scanningsekkolodsbilleder på vandet
Garmin DownVü scanningsekkolod giver et næsten fotografisk billede ned til 225 meter (742 fod) under båden. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Traditionelt Garmin HD-ID™ ekkolod og DownVü scanningsekkolod er kombineret i 1 transducer. Der er også HD-ID-understøttelse af Minn Kota® og MotorGuide® elmotorer med integrerede transducere.

Opret dine egne HD-kort
Quickdraw Contours er en gratis, brugervenlig softwarefunktion, som er forudinstalleret på din echoMAP CHIRP 42dv. Den opretter øjeblikkeligt dine egne, personlige HD-fiskekort på skærmen med 30 cm (1 fod) konturer. Tilpas kortene efter behov; du ejer dem. Behold dine data for dig selv, eller del dem med Garmin eller dine venner. Der kræves ingen særlig kortlægningsekspertise. Fisk blot, mens du opretter Quickdraw Contours kort. Du kommer ikke til at vente eller sende filerne væk, sådan som anden kortlægningssoftware kræver det — resultaterne vises øjeblikkeligt. Brug den med alle Garmin Panoptix™ transducere, alle HD-ID ekkolod, alle CHIRP aktiverede Garmin DownVü transducere eller NMEA 2000®-kompatible dybdetransducere. Har du mere end 1 ekkolod installeret ombord? Quickdraw Contours vælger automatisk det mest egnede ekkolod til at levere det allerbedste resultat til dig.
 

Kurs og position opdateres 5 gange pr. sekund
Hurtig, følsom 5 Hz intern GPS/GLONASS opdaterer position og kurs 5 gange i sekundet, så din bevægelse på skærmen bliver mere flydende. Nu er det hurtigt og nemt at indsætte op til 5.000 nøjagtige waypoints til dine hemmelige fiskesteder - og finde tilbage til dem.
 

Tag din echoMAP med dig
Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din echoMAP godt beskyttet. Du behøver ikke rode med tilslutning og frakobling af ledninger fra enheden, da ledningerne sættes direkte i holderen. Derfor kan du hurtigt sætte din echoMAP i holderen og fjerne den igen - og samtidigt tilslutte den til strømforsyningen og frakoble den igen uden problemer.
 

Flere skyggelægninger i dybdeområder
Angiv op til 10 forskellige dybdeområder med hver sin farve. Gør det nemmere at se destinationsdybder med et enkelt øjekast.

Opgrader med de bedste kort på vandet
En enkelt microSD™ kortplads giver mulighed for udvidelse af hukommelsen ved køb af tilbehørskort såsom BlueChart® g2 og BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision har det eksklusive Garmin Auto Guidance, en teknologi, der guider dig til dine fiskesteder ved øjeblikkeligt at oprette en rute på skærmen baseret på bådens specifikationer, som du kan følge for at undgå lavt vand og andre kortlagte forhindringer.
 

Forbedret Auto Guidance
Du skal blot indtaste den position, du vil sejle til, så søger patenteret Garmin Auto Guidance-teknologi øjeblikkeligt i de relevante kort for at oprette en sikker rute på displayet, som hjælper dig med at undgå lave broer, lavt vand og andre kortlagte forhindringer på ruten.
 
Med den udvidede Version 2.0 har du adgang til flere funktioner og egenskaber. Du kan justere den beregnede Auto Guidance-sti ved at tilføje viapunkter ved stoppesteder eller landemærker langs den ønskede rute. Du kan nemt gennemse farepunkter på den beregnede rute. Og du kan tilmed aktivere en kompatibel Garmin-autopilot, så den følger Auto Guidance ruten automatisk. Andre forbedringer i 2.0 giver dig mulighed for at beregne ankomsttidspunkter ethvert sted på ruten (fremragende til timing af ankomster efter åbning af broer og andre tidskritiske hændelser). Og bedre endnu kan du nu gemme dine plottede Auto Guidance-ruter til fremtidig navigation ved at sikkerhedskopiere dem på et SD™ kort med din BlueChart g2 Vision kartografi¹.
 

Overførsel af GPX waypoints
Hvis du har waypoints, spor eller ofte benyttede ruter gemt på en anden producents GPS-produkt - eller på en håndholdt Garmin-enhed - er det nu nemmere end nogensinde før at overføre disse elementer til din nye Garmin-plotter via GPX-softwareformatet, som er branchestandard. GPX er et åbent standardformat til udveksling af GPS-data på tværs af platforme og programmer. Med denne brugervenlige grænsefladeteknologi har Garmin bragt "no waypoint left behind" op på et helt nyt niveau af bekvemmelighed.
 
¹BlueChart g2 Vision SD-kort kræves til denne teknologi.

Udseende og ydeevne
 • Displaystørrelse, BxH 2,1" x 3,7"; 4.3" diagonalt
 • (54 x 95 cm; 105 mm diagonalt)
 • Displayopløsning, WxH 480 x 272 pixel
 • Fysiske mål 102 x 168 x 46 mm
 • Receiver 5 Hz
 • Vandklassificering IPX7
 • Vægt 0,7 kg
 • Monteringsmuligheder Bøjle- eller planmonteret
 • Skærmtype WQVGA skærm
 • Antenne Internal or external over NMEA 0183
Kort og navigation
 • Ruter 100
 • Sporlog 50.000 punkter; 50 gemte ruter
 • Forudindlæste kort Ingen
 • Accepts data cards 1 microSD™ kort

2 239,20 kr