Search

GARMIN GPSMAP PLOTTER

Specials

Viewed products

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro

Garmin GPSMAP 7410xsv u/tr NY

300439

New product

GPSMAP 7410xsv er den fuldendte, samlede plotterløsning: Fuldt netværkskompatibel, men med alle Garmins topfunktioner indbygget for den enklest mulige installation – designet til bådejere, som ønsker optimal integration, høj performance på alle parametre og nem betjening. De nye GPSMAP har 10 Hz intern GPS, som opdaterer position og kurs 10 gange i sekundet, alt i netværks- og NMEA 2000-muligheder og indbygget Wi-Fi®. En xsv-model har alle de bedste, indbyggede ekkolodsfunktioner med fuld deling på netværket – en lystfiskers drømmeværktøj.
Markedsledende ekkolodsteknologier indbygget
Med GPSMAP xsv er de vildeste ekkolodsfunktioner indbygget direkte i plotteren: Fuldblods 1 kW to-kanals CHIRP fishfinder for dem der ønsker det ultimative i fiskesøgning: Dual-CHIRP giver utroligt klar målseparation og -definition ved at sende hver impuls over brede områder af frekvenser og sende større energi ud i vandet med større pulslængde. Det giver muligheden for at vise lave og høje eller lave og medium frekvensområder samtidig for at skelne mellem fiskearter, samt arbejde med forskellige keglebredder. GPSMAP xsv har ligeledes indbygget SideVü og DownVü med CHIRP, som giver nærmest fotografisk præsentation af fisk og strukturer på siderne af og under båden – de klareste scanningsbilleder på vandet.
Vælg den transducer, som passer til præcis dine behov og bemærk Garmins nye kombinationstransducere med flere teknologier samlet i en enkelt transducer. GPSMAP xsv er også kompatibel med 50/200 kHz, 77/200 kHz samt indbyggede transducere i Minn Kota® and MotorGuide® elmotorer. GPSMAP har mulighed for optagelse af ekkolodsbilleder, hvor ekkoerne parres med positionsdata, som gemmes til senere afspilning på computer med HomePort™-planlægningssoftware.
Garmin marinenetværk og NMEA 2000
Fuld netværkskompatibilitet gør det muligt at føje flere funktioner til din plotter. GPSMAP understøtter radar, autopilot, instrumenter, flere skærme, FUSION-Link, sensorer, black box-ekkolod, digital switching, termiske kameraer, GRID kontrolenhed med drejeknap, joystick og knapbetjening og meget mere.
Tilslut radar
Tilslut en Garmin marineradar til din plotter – en af de nye kraftfulde xHD2 radarer med åben vinge eller en af de exceptionelle xHD-radomer.
Udseende og ydeevne
Fysiske mål 28,9 x 20,6 x 7,6 cm
Vandklassificering
IPX7
Monteringsmuligheder Bøjle, planforsænket eller planmonteret
Antenne Intern eller ekstern over NMEA 2000
Receiver
10 Hz GPS/GLONASS
Displaystørrelse, BxH 21,8 x 13,5 cm; 25,7 cm diagonalt
Displayopløsning, WxH 1280 x 800 pixel
Vægt 2,36 kg
Skærmtype WXGA-skærm.
 
Kort og navigation
Accepts data cards
2 SD™ kort
Sporlog 50.000 punkter; 50 gemte ruter
Forudindlæste kort
Ingen
Ruter 100.

18 079,20 kr