Search

GARMIN instrumenter

Specials

Viewed products

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro
Reduced price! Garmin GNX Wireless Wind Pack View larger

Garmin GNX Wireless Wind Pack

300075

New product

·         Inkluderer GNX™ Wind-instrument og gWind™ Wireless 2-transducer 

·         Men en kompatibel GPS-plotter, viser GNX Wind 2 datafelter og en digital vindrose, så den på samme tid kan vise reel1 og relativ vind, styreindikator, bådens fart med mere

·         Viser reel1 og relativ vindhastighed og vindvinkler, sand1 vindretning, bådens hastighed, hastighed over grunden, VMG, position, kurs over grunden og sejlads op mod vinden

·         Inkluderer gWind Wireless 2-transducer, der er let at montere og eliminerer behovet for at trække kabler for master på op til 15 m (50 ft)

·         Det interne solcelleopladede batteri holder i op til 3 år og er let at udskifte

Når du har et GNX Wind-instrument sammen med en gWind Wireless 2-transducer, ved du, hvilken vej vinden blæser. 

 

GNX Wind-instrument

GNX Wind giver dig de vinddata, der er nødvendige for at træffe velfunderede beslutninger. GNX Wind har en letaflæselig sort/hvid LCD-skærm med pålimet glas og baggrundsbelysning, hvor farverne kan tilpasses, og kan sluttes til NMEA 2000®netværket for at vise 2 datafelter og en digital vindrose samtidigt for at vise data for reel1 og relativ vind, styringsvejledning, bådens hastighed og meget mere. Lavt strømforbrug på 350 mW ved dagslys (uden baggrundsbelysning) og 400 mW om natten (middel baggrundsbelysning) er perfekt til sejlbåde. Brugerindstillinger, der kan tilpasses, giver dig mulighed for at konfigurere skærmlayoutet til dine foretrukne indstillinger. Skærmkonfigurationer omfatter mere end 15 vigtige marineparametre for vind, hav og navigation. Det kan endda oprette en trådløs forbindelse til et quatix® 3 GPS marine-smartwatch via ANT® teknologi for at streame vinddata direkte til dit håndled.
 

 gWind Wireless 2-transducer

gWind Wireless 2 tilbyder en løsning, der er let at montere, og som eliminerer behovet for at føre ledninger gennem master på op til 15 m (50 ft). Nøjagtige vindsignaler sendes via en ANT-forbindelse direkte til et GNX Wind-instrument eller til en kompatibel Garmin GPSMAP® plotter. Transduceren har den berømte Nexus®dobbeltfinneteknologi med en 3-bladet propel, der giver nøjagtig vindhastighed og stabil vindvinkel under lette vindforhold. Også tilgængelig i et stort udvalg af vind- og sejladspakker (sælges separat), der kan bruges som enkeltstående vindsystemer eller udvidet til komplette netværkssystemer via NMEA 2000. 

3 759,20 kr

-1 200,00 kr

4 959,20 kr