Search

GARMIN instrumenter

Specials

Viewed products

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro
Garmin GNX Wired sailpack View larger

Garmin GNX Wired sailpack 52

300077

New product

Kend vinden og vandet
Med en GNX Wind Wired sejladspakke får du alt det udstyr, du skal bruge for at vide, hvad der sker med vinden og vandet.

GNX Wind marineinstrument
GNX Wind giver dig de vinddata, der er nødvendige for at træffe velfunderede beslutninger. Sort/hvid letaflæselig LCD-skærm med pålimet glas og baggrundsbelysning, hvor farver kan tilpasses. Det kan desuden sluttes til NMEA 2000 netværket for at vise 2 datafelter, en digital vindrose samtidigt med at vise data for reel og relativ vind, styringsvejledning, bådens hastighed og meget mere. Lavt strømforbrug på 350 mW ved dagslys (uden baggrundsbelysning) og 400 mW om natten (middel baggrundsbelysning) og er dermed perfekt til sejlbåde. Brugerprofiler, der kan tilpasses fuldt ud, giver dig mulighed for at konfigurere skærmlayoutet til dine foretrukne indstillinger. Skærmkonfigurationer omfatter mere end 15 vigtige marineparametre for vind, hav og navigation. Det kan endda oprette en trådløs forbindelse til et quatix® 3 GPS marine-smartwatch via ANT teknologi for at streame vinddata direkte til dit håndled.

gWind Wired Transducer
gWind transduceren har twin-fin teknologi med trebladet propel, som giver mere nøjagtig reel vindhastighed (True Wind Speed - TWS) i lettere vinde, mens twin-fin-designet giver en mere stabil sand vindvinkel (True Wind Angle - TWA). I modsætning til kop-designet er den trebladede propel altid effektiv. Kombineret med optisk aflæsning giver denne transducer overlegen nøjagtighed ved lave vindhastigheder samt fremragende linearitet.

GNX 20 marineinstrument
Den letlæselige GNX 20 marineinstrumentskærm med sorte tegn på en hvid eller farvet baggrund viser tydeligt vanddybde, bådens fart gennem vandet, vandtemperatur og over 50 marine- og bådparametre. Display med pålimet glas med antirefleks belægning giver fremragende læsbarhed både om dagen og om natten med tal i høj kontrast, som kan skaleres op til 36 mm.

DST800 smart transducer til montering gennem skroget
DST800 leverer data om vanddybde, fart gennem vandet og vandtemperatur til NMEA 2000 netværket og GNX 20 instrumentet. Denne 100 W transducer kan aflæse dybder op til 330 fod (100,6 meter) og har en driftsfrekvens på 235 kHz og en strålebredde på 10 x 44 grader

Funktioner
Enhedens mål, B x H: 345 mm x 610 mm
Vægt: 350 g
Kabellængde: 25 m (GNX Wind kabel)
Vandtæt: ja (IPX6¹)Temperaturområde: Fra -15°C til 70°C (5°F til 158°F)
Opbevaringstemperatur: -20°C til 80°C (Fra -4°F til 176°F)
Spændingsinterval: 9-16V
Nøjagtighedsvinkel: Bedre end ±1,5°Hastighed: Bedre end ±3%
Vindhastighedsområde: 0, 8-90 knob (0, 4-50 m/s)
Trådløs tilslutning: Ja (ANT - GNX Wind)
¹Beskyttet mod høj søgang

5 999,20 kr