Search

GARMIN Radar

Specials

Viewed products

Dankort
VISA & Visa ElectronMastercard
Maestro

Garmin GMR 18 HD+

300665

New product

Kompakt og strømlinet 4 kW kuppel

  • Strømlinet 18" 4 kW kuppelradar
  • Giver 4 kW sendestyrke og tydelig ekkodefinition på enhver afstand
  • Dynamic Auto Gain justerer automatisk i forhold til dine omgivelser, så du får den optimale ydeevne under alle forhold.
  • Dynamic Sea Filter indstiller sig automatisk efter skiftende havforhold
  • Overlejrer radarbilledet på plotterens kortside (autopilot eller kurssensor anbefales for at få de bedste resultater)

Den kompakte GMR 18 HD+ kuppelradar er et godt valg til både med begrænset plads til at placere en radar. Den giver 4 kW sendestyrke og tydelig ekkodefinition på enhver afstand for at sikre, at du er opmærksom på omgivelserne. Overlejring af radarbilleder på plotterens kortside, men for at opnå de bedste resultater anbefales en valgfri autopilot eller kurssensor. Dette hjælper dig også med at undgå trafik på vandet. GMR 18 HD+ giver MARPA målsporing, når den kombineres med et multifunktionsdisplay og en kurssensor (sælges separat).

Dynamic Auto Gain justerer automatisk i forhold til dine omgivelser, så du får den optimale ydeevne under alle forhold. Dynamic Sea Filter justerer automatisk hav-clutter afhængigt af havforholdene. GMR 18 HD+ har 8-bit farveopløsning for en tydelig præsentation på plotterens skærm. Den har en maksimal rækkevidde på 36 sømil med en mindste rækkevidde på 20 meter og en rotationshastighed på 24 omdr./min. Der er ingen komplekse brugerindstillinger, og den er nem at installere og anvende 

50,8 cm diameter, 24,8 cm høj

8 799,20 kr